lördag 25 september 2010

Mat På Nätet Till Bästa Pris

Att handla mat på nätet har blivit särskilt populärt och står för mer än 1% av den totala matvaruhandeln med föda. Detta är speciellt populärt i tätbefolkade städer och finns på olika sätt, tex som fruktkorg.
Detta uppkommer delvis då att tekniken och internet användandet är större. Idag är det enkelt att faktiskt beställa på nätet och det har en hög säkerhet idag. Idag kan man välja färdiga kassar med föda som matkassar, eller fixa ihop en egen kasse och beställa frukt.

Detta händer bland större kedjor som Hemköp och nya nätaktörer som Linasmatkasse.
Vanligtvis är det att handla mat för att spara tid. Dvs du behöver inte själv gå och köpa en massa mat i affären. Andra tycker det är annorludna att få kassar hem med ny mat och recept. För att inte vara fast i samma måltier.

Utskicken sköts även tryggt med kylbilar och maten levereras direkt till sin dörr. Ett problem är om människan inte är vid avtalad plats vid leveransen. Då får de olika leveranserna stå utanför dörren ett tag vilket inte är så bra för färskheten.

Andra problem är att när du handlar mat online och den skickas så kan  det bli skadade och ibland blir det diverse övriga problem. Vilket är ett problem och vissa företag ger då återgärder, eller gratis kasse eller annan kompensation vid ett större problem.

Så det som är sådär är egentligen att man vara på plats vid leverans av maten och att prisnivån kan vara rätt hög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar